Wednesday, June 27, 2012

Shit.

Pantang betul aku.....haishhh

Pagi-pagi lagi dah bagi darah aku naik...

Gile kentang betul dorang neh....

One of my opismate said to me just now "i know, u can finish your work in 1 hour time...bcoz your work is not much. After finish all, u can do something else."....wah bukan maen engkau kan.....

Kau tau!!!aku macam nak mencarut jew time2 tue....kalo aku banyak masa free..mau every hour aku update aku pjunya blog neh..........

Ngko ingat senang keja...cuba ko jew yang ganti tempat aku...baru ko tau bape lama ko kena mengadap pC.kan!

Benci...sirius benci gilew kat orang tua tuh....ah..damn!!! pagi2 mood dah tak okay....Babies betul!

And lepas tue siap tegur aku datang lambat bagai....hey!!!aku punya suka la....and tak payah nak come up benda tue time meeting kot...orang lain pun datang lambat jugak....lagi lambat dari aku...ko xnak plak bising...sial betul!!!!

Memang ekot hati nak jew aku resign 24hours notice....shit!!! Memang dugaan betul keja kat sini..memang kena banyak sabar sungguh..tapi kesabaran aku dah di hujung bontot burung dah neh..tunggu hari nak jatug atas muka orang jew....hurmmmmm

Lepas tue siap nak pertikaikan lagi aku MC...hello!!! memang lew aku tak inform sesapa...tapi kalo dah tak datang keje tue tak payah la cari.....memang xkan ada punya kt opis tue. Nak bising2 plak aku MC.orang lain yang MIA tak nak plak ko ceramah free...mentang2 la aku pompuan kan...suka benor ko bagi ceramah free.TQ jela..ceramah ko tue tak masuk pun dalam kotak minda aku neh.habuk pun tak lekat.heh!!!

Lepas neh aku hantor resign letter jangan menyesal nak tanya kenapa.....korang kan terer semuanya...so..buat la sendiri....cakap bukan main lagi kan hebatnyer...hah buat lah yer...baru ko tau langit tue tinggi ke rendah. gaji korang bagi pun tak seberapa sangat...jangan harap aku neh gile sangat nak keja dengan korang. banyak lagi tempat lain aku boleh cari rezeki...rezeki allah ada di mana2....berusaha jugak kan.

MUktamad!!!aku akan resign...end of this month....(Tapi akan dibincangkan dengan en.suami dulu...heee)


Selamat tinggal.....................company yang tak bagus and tak maju!!!

kalo takat cakap jew tak payah la...nak mimpi jadi company yang berjaya...kirim salam la...tambahan pulak dengan staff suma yang tak berapa boleh pakai..lagi la....heh!!! MENYESAL aku terima offer company neh.kalo lah tau cam neh...xdornyer aku nak terima offer korang.bukan bagus pun.



Fuhhh.....keluar semua isi perut aku.hah amek kau!!!puas hati.................



hahahahaha now sambung buat keja yang sangat senang....(Bak kata org tue opisku...) bikin panas jew..........haishhhhhh




**Akan aku usaha cari kerja baru yang lebih baik.ameeen.........




2 comments:

nora saniey said...

hamboi marah benar pengantin baru ni..huhu klo nora pon xleh than la kje c2..asyik cri salah kte jer..
resign je la..dr hri2 kte mngadap muka dia..aisshhh..bjet bgus btol..tp duk umh pon best jgk zawi..lgpon husband bleh tgung kn..bestnya duk umh...tp bosan plak nnt..huhu

Shawf AM said...

hahaha tue la pasal..memang dh terlintas nk resign neh..hri2 cri slh kita..mna blh thn kan.huhu ekot hati nakje duk umh..tp kmfm semnggu lpas tue bosan gila..hahaha

Thanks n lurve all!!!