Wednesday, June 20, 2012

Gambar Pengantin Gediks!


Ollaaaaaaaaaa............
Neh entry khas untuk menupload gambau pengantin yang agak gediks sikit...
Meluat aku rasa...tapi aku suka!!!!!!!!hahahaha


Dah basi pun cerita kawen aku...tapi tetap nak upload jugak kat sini....hehehe (aku ada,kau ada??hahaha)
Gambau kedua-dua blah pihak aku update skali...malas nak banyakkan entry....
nie pun sebagai kenangan..nanti dah tua2 anak2 aku boleh baca blog aku neh...
InsyAllah............

First sekali aku nak upload gambo masa nikah.....bertarikh 2 June 2012,Sabtu@10.00am bertempat di Surau Al-Hijrah, Kg Lalang,Rantau Panjang, Selama, Perak.

Meh Layann.....................



Neh masa kena serah kuasa kepada my Dad...sebak didada time neh...
aku cakap pun bergetar2 jew bunyik...heee ^^,
Kena cakap macam neh tau... 
"Abah,saya izinkan abah...nikahkan saya dengan .......... dengan mas kawinnyer RM...."




Neh tangan Abah and En.Suami...
En.Suami cakap...tgn abah macam menggeletar sikit...Hehehe
1st time kan..biasa la tue...heeeee
Apa pun...terima kasih abah...^^,







Alhamdulillah...selesai sudah semuanya..... ^^ 
dengan sekali lafaz aku pun serta merta jadi Puan...huhu








Syukur Ya Allah...kau temukan jodohku dengan insan ini.... ^^,
Insan yang memang sentiasa di dalam doaku untuk dimiliki sebagai suamiku..








Hehehe cincin untuk sesi batal air semayang di datangkan khas dari PK...
Sebulan aku tempah baru siap...nasib macam chantek design dia...huhuhu








Ini En.Suami punya cincin....heeee silver sahaja....dia tak nak yang laen...huhu
Nasib chantek....







After selesai semuanya....tanda janji dimeterai... ^^,
Semoga kekal ke akhir hayat...ameeenn.






With Grandmama.... ^^,







Neh tengah membaca apa orang panggil xtaw.hahaha







Dengan my mom and dad... ^^,
Abah dah siap2 dah pakai baju untuk kenuri...
mak rilek jew pakai baju besa dulu.hahahah







Mom and dad in law...dorang neh memang ekot tema habis...hehehe
Lepas majlis neh dorang balik tukar baju laen pulak ekot tema time kenuri plak.hahaha







Kawan2 yang turut menjayakan.....heee tengs semua ^^







Muka bangga bak kata kawan2 dier...hehehehe



Itulah sahaje kisah disekitar majlis pernikahanku....selesai lah sudah satu bab...next bab time kenuri pulok...hehehe


Time kenuri kaler temaku ialah kuning hitam..dats y my dad dh siap2 pakai baju melayu kuning time akad nikah...dia neh spesis malas nak salin baju banyak2 kali..belasah jew...apa kau kisah kan...hahahahah
yang penting tetap maintain cool...........hehehe


Untuk gamba  masa kenuri.....sila cari next entry yer..panjang plak kalo hupdate semua kat sini...kannn



Chiowwwwwwwwwwww......c ya.............







**Time neh...big bos ngendap2 jew tgk aku buat apa...."ada aku kesah???!!!" hahaha itu je jawapan aku...malas...and xder hati nak keje kat opis neh.....hurmmmmmmmmmm





1 comment:

Ewa Zallie said...

hahahha lawak jer bacer entry u nih pengantin baru wei! haha

Thanks n lurve all!!!