Friday, July 13, 2012

Last Day.

Alhamdulillah.....

Hari neh ialah hari last aku bekerja under TPSB...

Next week on Tuesday aku akan melangkah masuk my new ofice...

Emerson plak menantiku...hehehe

Thanks En.Suami sebab sentiasa mendoakan kejayaan untuk saya...

Terima kasih kepada kedua ibu bapaku...mertuaku...semuanya lah...

Alhamdulillah..syukur sangat....lepas kawen rezeki tak putus-putus lagi....

Minggu depan buzy dengan kerja baru.....and of coz jugak akan buzy dengan persiapan kuih raya...



Heee i buat biz jual kuih raya okay....Chocolate pun buat jugak....

So far, chocolate buatanku digemari kawan2....adala jugak 2,3 tempahan seminggu....alhamdulillah...

And Oreo cheese cake menjadi kegemaran kwn2 adikku....every weekend mesti kena hantar pada dia kek2 yang ditempah oleh kawan2nyer.....terima kasih student semua.....

Esok kena hantar Oreo cheese cake, chocolate, choc cluster and snow almond juga...haish...hbis la aku malam neh buat kerahan tenaga.hahahaha

Nasib En.Suami ringan tulang jugak nak tolong...dia paling rajin tolong buat chocolate lah..pebret die..hehehe aku neh naik muak dah tengok chocolate...heeee dulu bukan main gile lagi makan chocolate...bila dah buat sendiri jadi xlalu dah...kenyang tengok.hahahaha tapi my father in law suka aku punya choco buatan...dia beli kat kedai dia cakap tak sedap.hahaha katanya menantu dia buat lagi sedap (kembang montot skejap dgr mom in law cite cam tue..hehehe)


Rasa macam nak tambah 1 product la..tapi tak tau ape die.heee

Macam nak buat muffin..hihihi tapi takot tak jadi jew...bukan penah buat pun.hahahahaha

Takpe...mnggu neh balik umah mom in law...buat biskut sampan...nak jual juger.hehehehe


Doakan yer...semoga biz i neh berjalan lancar...amen....and sesapa yang rasa nak order...sila la ke FB saye yer...ada gamba2 telah diupload.heeee





**Permudahkanlah segala urusan aku di opis baru nanti...amenn.....(mood-berdebar-debar)





2 comments:

RiEsA said...

tahniah dpt job baru..hihi..
amboi bizi buat kuih nih...
nanti balik kampung raya ni buat kuih special2 eaa...

Asiah AM said...

Hee..insyaallah...balik nti bole la rasa...heee

Thanks n lurve all!!!