Wednesday, August 21, 2013

Permission




Bila anak masih dibuai mimpi indah....
Mulalah otakku ligat mencari idea nak buat apa.....
Bosan lah katakan xder buat apa....
Kalau anak dah bangun barulah hariku menjadi busy...hihi



Cadang2 nak ke Tesco....tapi kena tunggu si kecik neh bangun dululah baru bole bergerak ke sana sini...tinggalkan jauh sekali....yang pasti kena bawa sama...hihi sementara ada bibik di rumah...huhuhu boleh tolong jagakan sekejap..lyelah...mana aku nak drive mana nak pegang si kecik..kalau xder bibik free neh xkuasa nak kemana2 kalau suamiku tiada.huhu



Pagi2 b4 suamiiku gik kerja dia dah pesan....kalau nk gik memana gik jela..gik taman ke...huhuhu aku senyum jela sampai telinga.... memang ada terniat nak keluar beli barang....bila dah dapat green light bagus sangat la...minyak keta pun penuh...tahan tekan jela nak gik mana.hahahaha



Hoho mahu kemas rumah dulu b4 keluar.....dah bye! Takut tak siap pulak nanti....huhu


















**monday lepas gik interview sendiri....huhu terpaksa drive sendiri sbb lakiku busy....nasib ada bibik jagakan Fera.hahahahaha
















No comments:

Thanks n lurve all!!!